Mit kell vinni a jógaórára?

Hozz magaddal váltóruhát, hogy ne vigyük be az utcát a jógaterembe. Első dolog a cipőcsere, az öltöző előtti cipős polc mellett, egy fonott kosárban tartjuk a szobapapucsokat. Az öltöző és a cipős polc lenn van, a jógaterem pedig az emeleten. Érkezz időben, azaz minimum negyed órával az óra előtt. Kérjük, értékeid és irataid hozd fel a jógaterembe, ahol egy szekrénybe helyezheted, hogy nyugodtabban lazíthass. Persze a mobiltelefont kötelező kikapcsolni!

Jógatermünkben biztosítunk jógamatracot és takarót, de ha szívesebben használsz sajátot, akkor nyugodtan hozd el. A munkamódszert pedig a lenti ötperces videóból megtudhatod, melyben a pár percbe tömörített sok hasznos infó mellett, néhány gyönyörű jóga gyakorlatot is megcsodálhatunk.

Időben érkezz, és a végén szánj egy kis időt a teázásra.

A jógaóra végén légy vendégünk egy csésze finom gyógynövényteára! A következő háromféle teából választhatsz: gyömbéres, kasvirágos vagy ginszenges.

Szeretettel várunk!

Ezen a Hungexpón készült ötperces videón Szabó Szilvia elmeséli, hogy pontosan mi is a menete egy jógaórának, mire számíthat a jóga gyakorlója. A jógagyakorlatokat Varga Csilla jógaoktatóval együtt mutatja be. Érdemes megnézni!