Ingyen jóga – jár mindenkinek: Online hatrészes jógatanfolyam kezdőknek e-mailben

Ingyen jógatanfolyam – azonnali hatás!

Szabó Szilvia jógaoktatónk rendkívül praktikus és közérthető bevezető jógatanfolyamot állított össze. Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez a résztvevő életébe. A feliratkozástól számítva 4 héten belül lemegy az ingyen jóga tanfolyam.

Kérem az ingyenes e-mailes jóga tanfolyamot!

Ha pedig ennél többre van szükséged a jóga útján, akkor itt olvasd el a budapesti Inbound Jógaiskola által legközelebb indított jóga tanfolyam részletes leírását, vagy olvass még a jógáról a főoldalunkon – jóga kezdőknek.

Mit mondanak azok, akik elvégezték az e-mailes ingyen jóga tanfolyamunkat?

„Kedves Szabó Szilvia! A számítógép világa számomra kissé személytelen, legtöbb vállalkozás, szolgáltatás nem is válaszol a feltett kérdésekre, ezért tisztelettel köszönöm a múltkori válaszát is! Még egyszer nagyon köszönöm, ezt az ingyen jóga lehetőséget. Én úgy érzem bizony sokat segített már eddig is, bár az utolsó leckét még csak ízlelgetem. Reggel 5 órától már a “szőnyegen vagyok”. Nagyon jól indítja a napom!!! Bátyámnak már javasoltam, aki vidéken él, és már alig mozog!  Már meg is kapta az első leckéket! További sok sikert kívánok! Köszönettel: K. T-né”

„Szilvikém, hálásan köszönöm az ingyenes jógaleckéket. Sajnos nem Pesten élek, és egyelőre próbálom ezeket a leckéket elsajátítani. Nem sokat tudok a jógáról, de érzem, hogy úgy a szellem, mint a jellem erősödésére szolgál. Örülök, hogy lett Jóga Világnapja! Erőt, egészséget kívánok tisztelettel: B Mária”

„Tisztelt Szabó Szilvia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az ingyenes jóga-oktatásra. Sajnos, 2x műtöttek tüdőrákkal (2010 jan. és 2011 nov.), és a második után leszázalékoltak. Sajna a nyugdíj, csak amolyan nyugdíj, ezért vagyok boldog, hogy így hozzájutottam olyan “terápiához”, amiben már most az elején látok eredményt. Nagyon köszönöm, és az első lecke óta minden reggel gyakorlom a leckét. Egyelőre az első 2 lecke eredményeként, pont 1/2 órát tart a gyakorlásom, és állítom, hogy érzem a hatást!  Még egyszer köszönöm ezt a lehetőséget! Edit”

„Kedves Szabó Szilvia Jógamaja! Köszönöm a jógaleckéket, és szeretettel várom a Jóga Tippek hírlevelet is. Igen, ez egy más világ, mint amiben eddig éltem. Növeli az emberben a kitartást, és lelkileg is gyarapodik. Jó jógázni. Üdvözöllek: Péter”