Ingyen jóga – jár mindenkinek: Online hatrészes jógatanfolyam kezdőknek e-mailben

Ingyen jóga Szabó Szilvi a Jógamajaval
Ingyen jógatanfolyam – azonnali hatás!

Szabó Szilvia jógaoktatónk rendkívül praktikus és közérthető bevezető jógatanfolyamot állított össze. Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez a résztvevő életébe. Feliratkozástól számítva 4 héten belül lemegy az ingyen jóga tanfolyam. 

 

Név:*
E-mail cím:*
Város:


Ha a fenti űrlap nem működne, akkor iratkozz fel ingyen jóga tanfolyamunkra ide kattintva!

Ha pedig ennél többre van szükséged a jóga útján, akkor itt olvasd el a budapesti Inbound Jógaiskola által legközelebb indított jóga tanfolyam részletes leírását vagy olvass még a jógáról a főoldalunkról – jóga kezdőknek.

Mit mondanak azok, akik elvégezték az e-mailes ingyen jóga tanfolyamunkat?

” Kedves Szabó Szilvia! A számítógép világa számomra kissé személytelen, legtöbb vállalkozás, szolgáltatás nem is válaszol a feltett kérdésekre, ezért tisztelettel köszönöm a múltkori válaszát is! Még egyszer nagyon köszönöm, ezt az ingyen jóga lehetőséget. Én úgy érzem bizony sokat segített már eddig is, bár az utolsó leckét még csak ízlelgetem. Reggel 5 órátol már a “szőnyegen vagyok”. – nagyon jól indítja a napom!!! Bátyámnak már javasoltam, aki vidéken él, és már alig mozog!  Már meg is kapta az első leckéket!További sok sikert kívánok! Köszönettel:    K. T-né”

“Szilvikém, hálásan köszönöm az ingyenes jógaleckéket. Sajnos nem Pesten élek, és egyelőre próbálom ezeket a leckéket elsajátítani. Nem sokat tudok a jógáról, de érzem, hogy úgy a szellem, mint a jellem erősödésére szolgál.Örülök, hogy lett Jóga Világnapja! Erőt, egészséget kívánok tisztelettel: B Mária”

“Tisztelt Szabó Szilvia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az ingyenes jóga oktatásra. Sajnos, 2x műtöttek tüdőrákkal (2010 jan. és 2011 nov.), és a második után leszázalékoltak. Sajna a nyugdíj, csak amolyan nyögdíj, ezért vagyok boldog, hogy így hozzájutottam olyan “terápiához”, amiben látok már most az elején eredményt. Nagyon köszönöm, és az első lecke óta minden reggel gyakorlom a leckét. Egyenlőre az első 2 lecke eredményeként, pont 1/2 órát tart a gyakorlásom, és állítom, hogy érzem a hatást!  Mégyegyszer köszönöm ezt a lehetőséget! Edit”

“Kedves Szabó Szilvia Jógamaja! Köszönöm a jógaleckéket, és szeretettel várom a Jóga Tippek hírlevelet is. Igen, ez egy más világ, mint amiben eddig éltem. Növeli az emberben a kitartást, és lelkileg is gyarapodik. Jó jógázni. Üdvözöllek: Péter