Mit kell vinni a jógaórára?

Hozz magaddal váltóruhát, hogy ne vigyük be az utcát a jógaterembe. Első dolog a cipőcsere, az öltöző előtti cipős polc mellett egy fonott kosárban tartjuk a szobapapucsokat. Az öltöző és a cipős polc lenn van, a jógaterem pedig az emeleten. Érkezz időben, azaz minimum negyed órával az óra előtt. Kérjük, értékeid és irataid hozd fel a jógaterembe, ahol egy szekrénybe helyezheted, hogy nyugodtabban lazíthass. Persze a mobiltelefont kötelező kikapcsolni…

Jógatermünkben biztosítunk jógamatracot és takarót, de ha szívesebben használsz sajátot, akkor nyugodtan hozd el. A munkamódszert pedig a lenti ötperces videóból megtudhatod, melyben a pár percbe tömörített sok hasznos infó mellett, néhány gyönyörű jóga gyakorlatot is megcsodálhatunk…

Időben érkezz és a végén szánj egy kis időt a teázásra

A jógaóra végén pedig légy vendégünk egy csésze finom gyógynövényteára! A következő háromféle teából választhatsz: gyömbéres, kasvirágos vagy ginszenges.

Szeretettel várunk ! Elérhetőségeink a honlap alján megtalálhatók!

Ezen a Hungexpón készült ötperces videón Szabó Szilvia elmeséli, hogy pontosan mi is a menete egy jógaórának, mire számíthat a jóga gyakorlója. A jógagyakorlatokat Varga Csilla jógaoktatóval együtt mutatja be. Érdemes megnézni!

 

INGYEN JÓGA EMAILBEN

A legkényelmesebb és legbiztosabb megoldás, hogy időben értesülj, azaz ne maradj le semmiről, ami Inbound jóga: iratkozzon fel ingyenes online tanfolyamunkra, hogy hírlevelünk nagyra értékelt olvasói között üdvözölhessük!

Név:*
E-mail cím:*
Város:

Ha pedig ennél többre van szükséged a jóga útján, akkor itt olvasd el, a budapesti Inbound Jógaiskola által legközelebb indított jógatanfolyam részletes leírását – Jóga Budapest Belvárosában!